Uutiset 2006

Uutiset 2007

Uutiset 2009

Uutiset 2010

 

UUTISET 2008

 

31.12.2008

Lisätty kuvagalleriaan vuosi 2008-kansioon tämän vuoden viimeiset kuvat. Kävimme lauantaina mökillä päin ulkoilemassa ja saatiin muutama talvinen kuva otettua. Nyt odotellaan järven jäätymistä että päästäis mökille.

 

25.12.2008

Jouluaattoa vietettiin ”mummolassa” ja kotosalla. Jeppe the poliisi otti tehtäväkseen vahtia kuusen alla olevia lahjoja ja Hippu ei uskaltautunut lähellekään, kun muuten Jeppe sanoi kovan sanan. Hippu-parka ei uskaltanut edes aukoa omia pakettejaan, Jeppe taas oli kuin pikkulapsi pakettiensa kanssa. Paras lahja tais olla kuitenkin ”mummolasta” saatu kumisorsa joka pitää kvaak-ääntä. Tai siis piti ääntä 10 minuuttia kunnes noutaja tuli. Seuraavaksi Jeppe suolesti sorsan ja sen jälkeen alkoi sorsan armoton ravistelu, lisää intoa Jeppe saa ravistellesseaan siitä, kun sorsan siivet läiskii Jeppeä naamaan.  Koira saivat siis jälleen kerran valtavan määrän lahjoja; leluja ja luita. Jeppe ja Hippu kiittävät joulupukkeja. :)

 

14.12.2008

Kyläilemässä Leenalla (pitihän Ansille joulupaketti viedä). Teimme varsin ”eksoottisen” metsälenkin etsiessämme luonnonluolia, jotka kyllä lopulta löytyivät, pahuksen metsäkoneet olivat sotkeneet metsää. Mutta mukavaa oli nähdä, että Hippu uskalsi käydä luolaa tutkimassa, vaikka asukit varmasti olivat lähteneet rauhallisimmille maille koneiden tieltä.

 

29.11.2008

Hippu kävi silmätarkastuksessa Sanna Elvfingin luona, silmät ovat terveet. Vasemmassa silmässä on iirissäie, joka on siellä ollut jo ensimmäisessä tarkastuksessa, mutta minä kuulin siitä vasta nyt. Hipun isän Lukan silmät todettiin myös tänään terveiksi.

 

23.11.2008

Näyttelyssä Jyväskylässä. Tuomarilla oli varsin tiukka linja, Hippu sai T:n ja Ansi H:n. Ja ajokeli takaisin kotiin oli karmea! Arvostelut löytyvät koiren omilta sivuilta.

 

07.11.2008

Johan on taas kuukausi mennyt nopeasti. Koirat olivat 2 viikkoa hoidossa meikäläisen vanhemmilla tuossa kuun vaihteen aikaan. Me kaksijalkaiset olimme nauttimassa lämpimästä Teneriffalla. Koirat eivät onneksi olleet ikävöineet, emännällä tosin alkoi olla melko tuskallinen ikävä loman loppuvaiheilla. Kotiin palatessa koirat olivat lentokentällä vastassa, Jeppe oli ihan tohkeissaan ja pesi huolellisesti etelän pölyt naamasta pois. Hippu sen sijaan oli niiiin loukkaantunutta koiraa! Se pysytteli boxissa ja jos tuli sieltä pois niin seisoi vain häntä koipien välissä ja luimisteli. Illalla se sitten lopulta hiipi sänkyyn peiton alle ja nuolaisi nopeasti kättä, sillain ohimennen.  Seuraavana päivänä se oli jo suopeampi meitä kohtaan ja kauppareissusta tullessa tyttö olikin jo oma iloinen itsensä ja otti meidät innolla vastaan. :)

Koirille tuli myös muutosta päivärytmiin, kun sain uuden työpaikan ja työskentelen nyt ”normaaliaikaan” eli päivätyö ja viikonloput vapaat. Eli koirat saavat nyt olla sitten keskenään kotona päivät pitkästä aikaa. Mutta hyvinhän ne sopeutuivat, tosin nyt vasta 2 päivää takana.

Niin, ja Hipun eka juoksu pentujen jälkeen on takana. Seuraavaa odotellaan sitten huhti-toukokuulle, silloin pitäisi tyttö astuttaa.

 

16.10.2008

Orivedellä Marin ja Jannen luona käymässä. Siellä asustavat myös Jepen Piko-veli sekä Hipun tytär Täppi. Oli mukavaa nähdä molempia koiria, Täppi oli kasvanut ja on mielestäni perinyt äitinsä piirteitä.

 

03.10.2008

Kävimme Lempäälässä Hipun kasvattajan Helenan luona pitkästä aikaa. Molemmat koirat olivat mukana ja oli mukava lenkki. Illalla oli tarkoitus olla luolatreenit, mutta ne valitettavasti peruuntuivat viime hetkellä. Joten ajelin sitten Viljakkalaan Leenalle, kun Ansi piti saada meille juoksun takia ja tehtiin sitten mukava lenkki vielä sielläkin, joten koirilla on ollut kiva päivä. Ansilla on tärppipäivät menossa ja ovat Hipun kanssa varsin tiiviisti ”yhdessä”. Jeppe tyytyy vielä seuraamaan sivummalta, ihme kyllä.

 

13.-23.9.2008

Lomalla Ylläksellä. Koirat nauttivat kovasti patikoinnista, Hippu meni eteenpäin kun höyryjuna, kun oli niin paljon uusia hajuja. Hyvä vetoapu koirista kyllä oli ylämäessä, alamäessa taas mentiinkiin sitten aika lujaa… Hippu pääsi haistamaan jänistä, kun kaverimme onnistui sellaisen metsältä tuomaan saaliiksi. Hieman tyttöä jännitti jänis (ja varmaan se veri), mutta rohkeasti kävi haistelemassa. Jeppe taas pelkäsi ihan kauheasti jänistä, ei edes vilkaissut sen suuntaan ja piti monen metrin turvavälin. Tosin kyllä sitä sitten se kiinnosti, kun lihat porisivat padassa ja tuoksu oli herkullinen. :)

Meidän kuvagalleria on muuttanut uuteen osoitteeseen,löytyy täältä. Piakkoin pääsee myös vanhan kuvat-linkin kautta. Sinne on päivitetty myös kuvia lomareissulta sekä agilitykuvia.

 

4.9.2008

Kettuluolalla käymässä. Koiria oli mukana kahdeksan. Jepen Piko-veli ja Hipun tytär Täppi tulivat myös ekaa kertaa kettua ihmettelemään. Jeppe haukkui kettua oikein äreänä, selkäkarvat pystyssä ja kuola roiskuen. Harmi vaan, että Jeppe on liian iso sinne putkeen. Hippukin haukkui kettua ensin ketun ollessa häkissä ja sitten putkessa, putken kansi tosin pidettiin auki, koska Hippu sinne ensimmäistä kertaa meni. Ansia kettu ensin vähän jännitti, mutta rohkaisi mielensä ja lopuksi jo haukkuikin.

 

21.08.2008

Jeppe möllikisoissa Pirkkalan Piskeillä. Hienosti meni: Jepen ensimmäinen nollatulos ja 2. sija medeissä. Hyvä Jeppe! Samaan aikaan Tammermaan mäyräkoirakerhon mätsärissä Ansi Leenan kanssa, jossa neiti oli hienosti sinisten pentujen 1. Hyvä Ansi! :)

Hipullakin alkoi agility sujumaan hienosti viime kerralla, olisin jopa vienyt sen tänään möllikisoihin, mutta tytön vas. takajalan varpaanväli punoittaa ikävästi ja kannattelee jalkaa erityisesti hiekalla kävellessä. Ansi on meillä nyt loppuviikon, ovat Hipun kanssa hyvät kaverit ja painivat vähän väliä, myös kavereidemme Nopo-whippet (pentu vielä) on Ansin mielestä loistava leikkikaveri, niillä ei ainakaan vauhti lopu kesken. Jeppe toimii selvästi leikkien virallisena valvojana.

 

12.08.2008

Hipun Täppi-pentu kävi tänään meillä kylässä. Myös pentueen kasvattaja Leena poikkesi Täppiä katsomaan. Ja Täppihän on aivan ihana pakkaus, oikein kaunis tyttö. Hippu otti pentunsa hyvin vastaan, mutta kerran sen täytyi Täppi kuitenkin selättää ja kertoa kuka täällä on se aikuinen. Myöhemmin kuitenkin juoksivat ja painivat takapihalla vaikka kuinka kauan, Jepen seuratessa totisena vieressä namuja kerjäten. Naapurin Nemo-russeli (4 kk) poikkesi myös leikkimään etupihalla, nyt Leenakin näki Nemon jota olen kovasti kehunut upeaksi pojaksi.

Hippu oli kyllä ihan poikki illalla kun oli ollut niin kivoja leikkikavereita. Jeppe oli selvästi sitä mieltä, että sitä ei ole huomioitu tarpeeksi joten käytiin sen kanssa vielä juoksulenkillä että saatiin poika tytyväiseksi ja emännän kuntokin alkaa selvästi kohota pikkuhiljaa, enää en tee kuolemaa lenkkipolun varressa henkeä haukkoen. :D Kuvia Täppi-neidosta täällä.

 

11.08.2008

Hippu aloitti tänään agilityn ohjatut harjoitukset. Putkeen ei meinannut millään mennä ja heti ekalla hypyllä juoksi aidan siivekkeen läpi(!) ja ohjaaja totesi että sitä ei olekaan vielä kukaan koira tehnyt aiemmin. Hippu ilmeisesti arvioi olevansa niin missin mitoissa että ajatteli mahtuvansa raosta kevyesti, ja kyllähän se mahtuikin, hieman otti kyljistä kiinni. Hippu meni tänään pussin ihan ekaa kertaa ja hyvin meni kun pussia vähän raotettiin että näki valoa. Hipulla ei kyllä ole mikään hyvä hyppytekniikka ja se pudottaa helposti rimoja ja muurista se ei selviä kuin kiipeämällä sen yli. Katsotaan miltä sitten kurssin lopussa näyttää. Kepit sujuvat hyvin ja keinua harjoiteltiin hihnan kanssa ettei pääse hyppäämään kesken pois. Itseä harmittaa hieman kun meidän treeniryhmä on todella iso, yli 10 koirakkoa! Ja jotkut antavat koiriensa juoksennella vapaasti kentällä kun muut treenaavat…

Jepen treenit sujuivat hyvin. Vesilätäköt vähän haittasivat Jeppeä, mutta nyt ei sentään kokonaan lyönyt jarruja lukkoon. Saatiin ohjaajalta kehuja että ollaan edistytty kovasti, mukavaa. :) Ensi viikolla sitten möllikisoihin onnea koittamaan.

 

06.08.2008

Jeppe kävi tänään rokotuksilla. Harmitti kun en saanut Jepelle rokotuksia maanantaina kun Hippu kävi lääkärissä, oli vain nopea päivystyskäynti, olisi säästänyt klinikkamaksun. Jeppe yllätti lääkärin, avustajan ja meikäläisen täysin, kun se oli niin reipas ja urhea siellä. Seistä nökötti pöydällä nätisti ja antoi lääkärin tutkia, rokotuksen ajaksi laittoi päänsä mun kainaloon, mutta ei inahtanutkaan. Ja sitten sai namuja, ja kun piti lähteä kotiin ei Jeppe olisikaan lähtenyt, se tuijotti vaan namupurkkia haltioissaan. Vaikea uskoa että on sama koira kyseessä kuin pari vuotta sitten, kun tarvittiin kolme ihmistä piteleen kiinni ihan vain sydämen kuuntelun ajaksi!!!

 

05.08.2008

Jeppe 4 vuotta! Paljon onnea Jepen sisaruksille Pikolle, Lumolle, Sohville sekä Olville.

 

04.08.2008

Jeppe ja Hippu ottivat viikonloppuna yhteen pikkuisen ruoan murusen vuoksi, jonka tuloksena Jepen hammas osui Hipun silmään. Vasta maanantaina päästiin lääkäriin ja silmäluomessa ja silmän pinnassa oli haavat. Onneksi se silmän pinnan haava on valkuaisen ja tumman rajalla ettei ihan keskellä silmää. Hippu sai kipupiikin, silmätippakuurin ja kipulääkettä mukaan reilusti (vastaisen varalle). Lääkäri vain totesi, että ”voi teitä russeleita…”. Juuri perjantaina harmittelin, kun tuli koirien vakuutusmaksut, mutta on sen vaan hyvä että se vakuutus on olemassa.

 

27.07.2008

Pieni päivitystauko ollut, kun kiirettä pitänyt. Hippu on palannut kotiin ja pennut ovat maailmalla. Tyttöpentu Täppi muutti Orivedelle Jepen Piko-veljen perheeseen ja poika Ruudi lähti Viroon. Molemmat ovat kuulemma hyvin kotiutuneet ja hurmanneet lähipiirin ihmiset täysin. Pentujen 6,5 viikkoiskuvat löytyvät täältä.

Hippu on palautunut synnytyksestä hyvin ja Jeppe on onnellinen kun kaveri tuli takaisin kotiin. Jepellä on nyt agilityssa kesätauko, mutta treenit jatkuvat taas 4.8. Myös Hippu aloittaa tuolloin treenit. Hipun kanssa on agilitya jonkin verran jo treenattu kotioloissa niin meidän agivastaava oli sitä mieltä, että Hippu voi mennä suoraan minien alkeisjatkokurssille, saa nähdä miten se tyttö siellä sitten käyttäytyy.

Ansista olen kuullut uutisia, että neidistä on tullut varsinainen uimamaisteri! Niin ja sujuihan Ansilta lastenhoitajan toimenkuvakin hienosti, kun Hippu oli selvästi palkannut Ansin pentujaan leikittämään aina kun pääsivät ulos ja Hippu tyytyi itse nautiskelemaan aurinkotuolissa. :) Nyt täytyisi suunnitella keinoluolakäyntiä, että näkisi miten Ansi reagoi kettuun.

Kuviin on lisäilty kesäkuvia sinne vuosi 2008 kohtaan, kennel Turbotassun-linkin alta löytyy nyt vähän pidempi katsaus meidän hurahtamisesta tähän rotuun.

 

 

23.06.2008

Hippu pentuineen oli meillä 19.-23.6 välisen ajan. Myös Ansi oli meillä tämän ajan. Oli ihanaa paapoa pikku pentulaisia ja Hippua on ollut niin kova ikävä, että oli ihan mahtavaa saada se kotiin välillä, ja kyllä oli Hippukin innoissaan kun oli tutut ihmiset ja kuviot. Pikkuiset ovat kasvaneet kovasti ja vauhtia riittää, painileikkejä kovasti harjoittelevat ja pikkunaskalitkin siellä suussa ovat jo hyvää vauhtia kasvamassa. Hippu on jo alkanut säännöstelemään imetystä, ei anna enää imeä aina kun pennut haluaisivat, muutenkin seurailee niien touhuja vähän kauempaa, mutta kiiruhtaa heti paikalle kun tarve vaatii. Pennut on kyllä aivan mielettömän suloisia tapauksia, pentuuume on korkealla, onneksi tyttö on varattu, muuten varmaan olisin sitä meille ottamassa. ;) Pennut ovat kehittyneet todella paljon ihan näiden parin päivän aikana, tyttökin jo liikkuu kovaa vauhtia ja poika antaa kyllä äänensä kuulua jos on tylsää. :) Ai niin, onhan niillä jo nimetkin: Ansometsän Kultahippu ja Ansometsän Kultaharkko. Kultaharkosta näyttää tulevan karkeakarvainen, mutta Kultahippu vaikuttaa vielä melko sileältä.

Ansi oli koko juhannuksen vauhdissa ja Jeppekin intoutui sen kanssa riehumaan. Jeppe-raukalle vaan kävi niin että pallon perään juostessa ja liukuessa lähti kunnon pala pois ns. ”kannusanturasta”, osui johonkin terävään. Onneksi se ei liikkuessa osu maahan, joten ei aiheuta sitten kipua. Ikävästi vain on vereslihalla ja täytyy puhdistella ettei tulehdu.

Uusia kuvia pennuista löytyy taas kuvagalleriasta. Jannelle iso kiitos paremmalla kameralla otetuista kuvista. Videoitakin on muutama laitettu omaan kansioonsa siellä, oli ihan pakko laitaa vanha video Jepestä ja Hipusta kun ekoja kertoja leikkivät, Jepellä on niin mainiot äänitehosteet. :)

 

11.06.2008

Hippusen pennut kasvavat kovaa vauhtia ja silmätkin ovat auenneet molemmilla. Tyttöpentu on kyllä varsin perso maidolle, kuvista voi niin päätellä, vatsa ”hieman” pömpöttää.  :) Molemmille pennuille näyttäisi nyt olevan koti tiedossa. Hippu on erittäin tunnollinen ja huolehtivainen äiti. Pentuen kuvagalleria löytyy nyt osoitteesta: http://picasaweb.google.com/KennelTurbotassun siellä mm. 2 viikkoiskuvissa yksi videonpätkäkin.

 

26.05.2008

ONNEA KENNEL ANSOMETSÄN!!! Hipun ja Nooan pennut syntyivät. Hippu synnytti tänä aamuna 2 suloista pentua: tyttö 233 grammaa syntyi klo 7.00 ja poika 213 grammaa klo 8.22. Synnytys sujui hyvin, pennut voivat hyvin ja Hippu on ihan synnynnäinen äiti, onnellisena hoitaa vauvojaan.

Leenalle kiitokset, kun sain olla apukätilönä.

 

17.05.2008

Ansi pentunäyttelyssä Tampereella. Hienosti meni: sijoitus 1, KP, PNP1, VSP.

 

15.05.2008

Hipun paino nyt 6,7 kg. Maha se vaan kasvaa. :)

Kuva 031     Kuva%20034

 

08.05.2008

Punnitus- ja mittauspäivä.

Hippu painaa nyt 6,4 kg eli painoa on tullut jo 700 g lisää.

Ansi-neitikin pääsi vaa’alle ja painoa 5 kg. Mittaus oli hyvin haastavaa Ansin kanssa, mutta n. 28 cm sain korkeudeksi.

 

05.05.2008

Ansi on ollut meillä kohta viikon ja hyvin on mennyt, torstaihin saakka saadaan nauttia vielä neidon seurasta. Reipas tyttö ja hyvin  terrierimäinen luonne. Hippu otti Ansin oikein ystävällisesti vastaan ja tytöt ovat hyviä kaveruksia, Hipu tosin ei juurikaan jaksa leikkiä. Jeppe alkoi mököttämään, kun toin Ansin meille, ei edes namut kelvanneet, mutta kyllä se siitä nyt on sulanut, välillä jopa hepuloivat yhdessä. Olimme 4 päivää mökillä ja Ansi osoitti olevansa varsinainen uimamaisteri, kävi kunnolla uimassakin ja kokoajan oli kalastamassa korsia ym vedestä. Neiti sai myös ensimmäisen hiiren saalikseen mökillä. Jeppe-poikakin kastoi talviturkkinsa, kun meni taiteilemaan naapurin veden varassa olevalle nuotiopaikalle isojen tukkien päälle, eipä se päässytkään oikein kääntymään sieltä takaisin ja molskista vaan. Jeppe-parka vaan ei älyä uida rantaan, joten se jäi kaulaansa myöten sinne veteen pystyasennossa ja piti kynsillä tukista kiinni ja odotti että nostetaan pois.

Hippusen masu on kasvanut, ei se mikään hirveä pömppö ole mutta leveyssuunnassa on levinnyt. Hippu on kovin rauhallinen, lepäilee enimmäkseen ja haluaa rapsutuksia ja silityksiä. Ruoka maistuu nyt vähän paremmin. Ei ole kovin pitkä aika, kun pikkuisten pitäisi sieltä putkahtaa maailmaan.

 

21.04.2008

Hippu kävi tänään ultrassa ja hyviä uutisia: neiti on tiine ja vauvoja näkyi olevan kaksi. :) Vauvojen odotetaan syntyvän viikolla 21.

 

06.04.2008

Siili-operaatio. Koko talven ovat koirat takapihalle päästessään syöksyneet terassin päällä olevan puuarkun luokse ja haukahtaneet pari kertaa. No nyt viikon aikana molemmat ovat syöksyneet sinne ihan tappomeiningillä ja kokoajan olen ollut varma että hiiriähän siellä tietty on. Päätettiin sitten siirtää arkkua sivuun että nähdään mitä sieltä löytyy, kun koirat kävivät niin kuumana. Ja siilihän se siellä terassilautojen alla kyhjötti ja tuhisi ja tuksutti. Raukka oli varmaan sydänkohtauksen partaalla, kun koirat siinä hönkivät niskaan. Ei muuta kuin koirat sisälle ja alettiin purkamaan terassia, että saatiin siili turvaan. Kuljetusboxissa sitten kuljetettiin siili naapuriin kaveriemme takapihalle kuusen oksien alle suojaan, josta se reippaasti lähti tutkimaan keväistä maailmaa.

 

14.04.2008

Hippu-neidistä ei osaa kyllä yhtään sanoa onko tiine vai ei. Ruokahalu kyllä on melkoinen, pahoinvointia ei ole ollut lainkaan, nisät voivat olla aavistuksen verran turvoksissa. Tosi hellyydenkipeä tyttö on, kokoajan kyljessä kiinni, oikein nautiskelee kun saa nukkua päivät peiton alla kainalossa, kun emäntä tulee aamulla töistä. Viikon päästä  ultrataan, sitten ollaan viisaampia.

 

31.03.2008

Lauantaina kävimme Leenan luona Viljakkalassa ja pääsimme vihdoin näkemään Ansi-tytön livenä. Aivan hurmaava pakkaushan tuo on, tosi reipas tyttö ja luonteesta löytyy kyllä terrieriä. Kyllä tuli neitiä kuvattua ja muutamia kuvia löytyykin kuvat-osiosta. Jeppekin pääsi tutustumaan Ansiin, mutta ei kauheasti tainnut loppujen lopuksi pentua noteerata. Hippu ei vielä päässyt Ansiin tutustumaan juoksunsa takia, olisi voinut Luka-isin ja Tessun päät mennä pyörälle. Nyt alkaa juoksu olla ihan lopuillaan, odotellaan vain alkaako näkymään mitään muutoksia jotka viittaisi pentuihin masussa. Jeppe oli hoidossa pari päivää, kun meno sitten kuitenkin yltyi ihan mahdottomaksi koirien kesken, sai Hippu vähän levätä. Tänään Jeppe tuli kotiin takaisin ja nyt on jo selvästi rauhallisempaa. Hippu tosin on äreänä jos Jeppe koittaa mennä liian lähelle neitiä.

 

 

24.03.2008

Tänään odotus palkittiin ja klo 7 aamulla saapui Turun satamaan Ruotsista Ansi-tyttö, jonka omistan puoliksi Leena Alasorvarin kanssa. Ansi on kennel Terrestrialin kasvatti, emä Terri  ja isä Joppe.  Ansi asustaa pääasiassa Leenan luona Viljakkalassa, mutta tulee viettämään aikaa myös meidän luonamme. Ansista tulee lisää juttua sivuille myöhemmin. Iso kiitos Leenalle, kun kävi Ansin satamasta hakemassa, kun en itse päässyt mukaan.

 

23.03.2008

Hippu on tänään astutettu Nooalla. Nyt vain odotellaan alkaako masu kasvamaan.

 

22.03.2008

Tänään palasimme kotiin viikon lomareissulta Ylläkseltä. Ihanat ilmat ja lunta paljon. Loma sujui Hipun juoksusta huolimatta hyvin rauhallisesti, Jeppe ei nyt osoittanut ollenkaan sellaista kiinnostusta Hippua kohtaan mitä aikaisemmin on ollut heti ekasta juoksupäivästä lähtien.

 

12.03.2008

Hipun juoksu alkoi, joten Nooalle Turkuun on odotettavissa pian neitiseuraa.  :) Toivotaan, että astutus onnistuu. Ja ne pentukyselyt Leena Alasorvarilta/Kennel Ansometsän.

Kuva%20057 nooa Kuvissa Mayberry Farm’s Asterix eli Nooa.

 

08.03.2008

Kokonaan unohtunut mainita, että Jeppe tuli kolmanneksi yhdistyksen Vuoden Soffarusseli 2007- äänestyksessä. Jeppe kiittää kaikkia äänestäjiä. :)

Hipun juoksua ei ole kuulunut vieläkään, odotellaan nyt, kyllä se sieltä selvästi tulollaan on.

 

19.02.2008

Tänään päästin ekaa kertaa käymään mökillä tänä talvena, kun jäät vihdoinkin kestivät. Jeppe-raukkaa pelotti kovasti tulla jäälle, en tiedä mikä sitä siinä niin jännitti, mutta kun päästiin omaan saareen se otti kyllä ilon irti tilanteesta. Hippukin pääsi nauttimaan vapaudesta, kun juoksua ei ole kuulunut. Kyllä koiruudet nauttivat jäällä juoksemisesta ja saaressa oli kaikki paikat tutkittava hyvin tarkkaan. Uusia kuviakin on luvassa jossain vaiheessa, kunhan saadaan tehtyä kansio tämän vuoden kuville.

 

04.02.2008

Jepen syyskuun möllikisojen kuvat löytyvät Pirkkalan piskien sivuilta, tässä linkit kuviin joissa Jeppe vilahtaa

http://www.piskit.fi/kuvia/galleria/agility_syys2007/album/slides/DSC_0288.html

http://www.piskit.fi/kuvia/galleria/agility_syys2007/album/slides/DSC_0289.html

http://www.piskit.fi/kuvia/galleria/agility_syys2007/album/slides/DSC_0290.html

http://www.piskit.fi/kuvia/galleria/agility_syys2007/album/slides/DSC_0296.html

http://www.piskit.fi/kuvia/galleria/agility_syys2007/album/slides/DSC_0299.html

http://www.piskit.fi/kuvia/galleria/agility_syys2007/album/slides/IMG_4438.html

 

17.01.2008

Hippu täytti 2 vuotta! Onnittelut sisaruksille Hulinalle, Nupulle sekä Juusolle.

 

07.01.2008

Varastettu/kadonnut jackrussellinterrieri narttu, katso tiedot kadonneesta täältä. (Kyseessä ei ole meidän koira)

 

02.01.2008

Hyvää Uutta Vuotta! Vuosi vaihtui hirmuisen, ulkoa kuuluvan paukkeen myötä. Koirat eivät pelänneet pauketta lainkaan, ainoastaan pari kertaa höristelivät korviaan kun ulkoa kuului viheltävä ääni jostain pommista. Jeppe keskittyikin vain ja ainoastaan kerjäämään herkkuja pöydästä ja hyppäsi sitten siinä yöllä lopulta pöydälle suoraan lattialta ihan pokkana ja ahmi ruokaa minkä kerkesi ennen kuin tuli äkkilähtö. Sitten oltiin taas niin nöyrää poikaa.

Tänään kävin ostamassa Jepelle D.A.P.-pannan. Kokeillaan nyt olisiko siitä jotain hyötyä, kun poika on ollut taas kovin haukkuherkkä ja reagoi pieniinkin ulkoa tai naapurista kuuluviin ääniin, vähän stressiä taas. Aloitin myös B-vitamiinikuurin taas. Sinänsä hassua, että Jeppe ei kuitenkaan raketteihin reagoinut.